Programează-te!
haisafimliberi.ro

Nimic nu îți garantează că nu te înșeală

Te-ai întrebat vreodată dacă ai fost înșelat? 

Este o întrebare care, în cele din urmă, rămâne doar între tine și conștiința ta. Cu toate acestea, chiar și în absența unui act de înșelăciune, nu poți fi niciodată cu adevărat sigur de tot.

Și eu am înșelat la un moment dat. N-am putut să țin în mine „minciuna” și am ales să mă destăinui total, căutând parcă o alternativă, o variantă în care să nu fie nevoie să mint.

Există modalități de a preveni motivele care ar putea conduce la o astfel de situație, chiar și atunci când relația pare a fi în regulă. Iată câteva dintre acestea:

Motivul 1: Comunicarea insuficientă
Chiar și într-o relație care pare a fi în regulă, lipsa comunicării deschise și sincere poate duce la frustrare și, în cele din urmă, la infidelitate. Cât de des deschizi tu canalul de comunicare? Și, la fel de important, cât de des îi permiți partenerului tău să fie sincer și deschis?

Motivul 2: Plictiseala și rutina
O lipsă a spontaneității și a noutății poate determina unul dintre parteneri să caute satisfacție în altă parte. Dacă nu te-ai plictisit tu, ai aceeași încredere în partenerul tău?

Motivul 3: Nevoia de validare și de atenție
Primești suficientă atenție și validare din partea partenerului tău? La fel de important, oferi suficientă atenție și validare în schimb?

Este important să fii conștient de aceste aspecte și să lucrați împreună pentru a construi și menține o relație sănătoasă și fericită.

Să nu uităm să dăm tot ce putem pentru a ne îmbunătăți relațiile și a ne sprijini unii pe alții în călătoria noastră către fericire. 

Cart Overview