Programează-te!
haisafimliberi.ro

Explorez relațiile și iubirea liberă. Hai pe TikTok-ul meu!

Acum 14 ani, în mijlocul unei crize economice, am avut curajul să deschid primul club swingers din București. În acea perioadă, puțini au crezut în visul meu, iar drumul nu a fost ușor. Cu toate acestea, am continuat să cred în potențialul de a oferi servicii de calitate în acest domeniu și am perseverat.

În adolescența mea, existau voci curajoase care vorbeau deschis despre relații și sexualitate. Astăzi, societatea noastră se confruntă în continuare cu tabuurile și prejudecățile legate de acest subiect, în timp ce în Occident, sexualitatea este privită ca o sursă de bucurie și energie în viață.

Cu o experiență vastă și studii aprofundate în domeniul relațiilor, sunt hotărât să contribui la deschiderea societății noastre către dialogul despre sexualitate și relații umane sănătoase.

Pe parcursul timpului, am trăit și învățat multe și acum doresc să împărtășesc aceste experiențe cu tine. Vreau să vorbim despre relațiile non-monogame, de ce sunt o opțiune viabilă în fața înșelatului, cum să depășim gelozia și să ne bucurăm de iubirea liberă.

Știu că ești o persoană deschisă la minte, altfel nu am fi ajuns să comunicăm 🙂

Așadar, te invit să mă urmărești pe canalul meu de TikTok sau pe oricare altă platformă preferată de tine, mai jos:

Cu implicarea ta, putem contribui împreună la deschiderea și emanciparea societății noastre.

Îți mulțumesc că ești alături de mine în această călătorie!

Cu apreciere,

Bogdan 

Cart Overview