Programează-te!

Ultima actualizare: Octombrie 2023

I. Termene și Condiții

1. Despre Noi

Site-ul www.haisafimliberi.ro este oferit de IDEALLAB S.R.L. cu sediul în București, Strada Agricultori nr. 16, sector 2, București, înregistrată la Registrul Comerțului sub nr. J40/6821/2023, având cod unic de înregistrare RO47966593, denumită în cele ce urmează Societatea.
Ne poți contacta prin următoarele mijloace:
Prin poștă la adresa sediului social sau prin E-mail la adresa bogdan@haisafimliberi.ro.

2. Proprietatea Intelectuală

Conținutul și designul haisafimliberi.ro, precum și orice alt material având legătură cu acesta trimis ție prin email sau furnizat prin orice altă modalitate (exemplu: articole, design, descriere produse și orice alte materiale), aparțin Societății și/sau colaboratorilor săi – acolo unde acest lucru este specificat în mod expres – (drept de autor) și sunt protejate de legislația privind proprietatea intelectuală. Nu poți utiliza, reproduce sau permite nimănui să utilizeze sau să reproducă materialele haisafimliberi.ro fără a deține o permisiune scrisă, prealabilă din partea Societății.
Nu poți folosi cadre (frames în sensul limbajului HTML) sau tehnici de încastrare (framing techniques în sensul limbajului HTML) pentru mărci, logo-uri sau alte informații protejate de legea dreptului de autor (inclusiv imagini, texte, interfețe, formulare) ale Ha.ro fără a deține o permisiune scrisă, prealabilă, din partea societății.
Este permisă crearea limitată, revocabilă și neexclusivă a hiperlinkurilor către pagina de index a haisafimliberi.ro, atâta timp cât această acțiune nu prezintă serviciul haisafimliberi.ro într-o lumină falsă, înșelătoare, derogatorie sau ofensivă. Nu poți folosi logo-ul firmei sau alte proprietăți grafice, sau mărci ca parte a hyperlinkurilor fără a deține o permisiune scrisă, prealabilă, din partea societății.

3. Datele Personale

Pentru achiziițile de pe site îți vom solicita o serie de date personale, precum numele și prenumele, adresa de email, dar și alte informații cu caracter personal, în vederea procesării comenzii. De asemenea, pentru a te abona la newsletter-ul va trebui să ne comunici o adresa de e-mail validă.

4. Procedura de cumpărare

Pentru a cumpăra și intra în posesia produselor oferite spre vânzare pe haisafimliberi.ro, este necesară parcurgerea următoarelor etape:
– Identificarea și alegerea produselor
– Efectuarea plății produselor. Plata se efectuează online.
Prin lansarea unei comenzi electronice sau telefonice pe haisafimliberi.ro, ești de acord cu forma de comunicare (telefonică sau prin e-mail) prin care site-ul își derulează operațiunile. Confirmarea de înregistrare a comenzii primită de către cumpărător automat nu creează obligații contractuale și nu este o confirmare a faptului că produsele sunt pe stoc. Comanda plasată online de către cumpărător va fi considerată validă numai după emiterea facturii fiscale și nu la lansarea comenzii sau emiterea confirmării automate de primire a acestei comenzi.

II. Politica de confidențialitate

Această politică de confidențialitate descrie modul în care informațiile tale personale sunt colectate, utilizate și distribuite atunci când vizitezi site-ul sau faci o achiziție.

1. Informații personale pe care le colectăm

Când plasezi o comandă prin intermediul site-ului, vom păstra informațiile tale de comandă, considerate necesare, pentru înregistrările noastre, cu excepția cazului în care ne ceri să ștergem aceste informații.
Împărtășim informațiile personale considerate necesare cu terțe părți pentru a ne ajuta să procesăm și să livrăm comenzile tale, așa cum este descris mai sus.

În cele din urmă, putem să-ți împărtășim și informațiile tale personale pentru a respecta legile și reglementările aplicabile, pentru a răspunde la o citație, mandat de căutare sau altă solicitare legală pentru informațiile pe care le primim sau pentru a ne proteja în alt mod drepturile.

2. Drepturile tale

Dacă ești rezident european, ai dreptul să accesați informațiile personale pe care le deținem despre tine și să ceri corectarea, actualizarea sau ștergerea informațiilor tale personale. Dacă vrei să-ți exerciți acest drept, te rugăm să ne contactezi.

În plus, dacă ești rezident european, reține că îți procesăm informațiile pentru a putea îndeplini contractele pe care le-am putea avea cu tine (de exemplu, dacă faci o comandă prin intermediul site-ului) sau pentru a-ți urmări interesele legitime de afaceri enumerate mai sus.

Schimbări

Putem actualiza din când în când aceaste Termene și condiții sau Politica de confidențialitate pentru a reflecta, de exemplu, modificările aduse practicilor noastre sau din alte motive operaționale, legale sau de reglementare.

Contactează-ne

Pentru mai multe informații despre practicile noastre de confidențialitate, dacă ai întrebări sau dacă dorești să faci o plângere, te rugăm să ne contactezi.

Cart Overview