Programează-te!
haisafimliberi.ro

Cum îți deschizi relația în 3 pași?

Ai vrea să deschizi subiectul, dar te stresează de mori, este?

Sunt Bogdan, consilier pentru dezvoltare personală și îți împărtășesc 3 pași simpli pentru a aborda deschiderea relației cu partenerul tău. 

1. De ce vrei asta?
Clarifică-ți motivele și dorințele pentru care vrei asta ca să comunici să te exprimi clar și calm.

2. Alege momentul potrivit
Alege momentul potrivit, când sunteți amândoi relaxați și deschiși la conversație, evitând momentele de tensiune sau stres. Și relaxează-te, nu există „cea mai bună modalitate”, pur și simplu trebuie să o faci.

3. Comunică deschis și sincer
Abordează subiectul cu o comunicare sinceră și deschisă. Spune-ți gândurile și sentimentele cu claritate și asigură-te că partenerul tău înțelege că aceasta este o discuție importantă pentru tine. Poți „testa apa” întrebând subiecte conexe sau poți aborda direct, în funcție de cum simți că e mai bine.

Dacă ai intrat, cum este foarte probabil, de altfel, în relație cu un angajament implicit sau explicit față de monogamie, partenerul tău va simți o combinație de surprins, supărat sau chiar înșelat doar pentru că ridici această chestiune.

E normal!

Acești pași simpli pot deschide uși către o relație mai profundă și mai autentică. 

E scurt acum și poate neconvingător de simplu, știu. De aceea, hai cu mine, timp de mai puțin de oră pe 23 mai, la ora 20:00, gratuit, online la webinar! Te aștept, aici!

WEBINAR GRATUIT:
CUM ÎȚI DESCHIZI RELAȚIA!

Cart Overview