Programează-te!
haisafimliberi.ro

4 pași către o relație fără gelozie

Ai fost vreodată gelos?

Concret, cum ai putea să depășești gelozia în doar 4 pași simpli?

Neplăcută senzația știu și eu, am trecut prin asta. Ai mereu discuții și certuri cu partenerul sau partenera pe tema asta. Crează tensiune și vă deranjează pe amândoi. Știi că dacă nu faci ceva, relația ta nu o să mai meargă într-o zi!  

Pasul 1: Înțelege ce e cu gelozia!
Înainte de a acuza, oprește-te și analizează-ți sentimentele. De ce te simți gelos? Ce anume te face să te simți nesigur în relație? Fă asta înțelegând rațional și emoțional cum funcționează gelozia, adică gelozia este un un mecanism de protecție, aproape instinctiv.

Pasul 2: Vorbește deschis!
Vorbește cu partenerul tău despre sentimentele tale. Comunicarea sinceră și deschisă poate clarifica multe neînțelegeri și poate consolida încrederea reciprocă. Spune-i pe față că simți gelozie!

Pasul 3: Lucrează la încrederea în tine!
Odată ce te simți mai sigur pe tine, vei fi mai puțin predispus la gelozie și vei putea aprecia mai mult relația ta. Pentru că gelozia ta este sigur alimentată de insecurități personale. Recunoaște-ți propria valoare, devii mai atragator așa!

Pasul 4: Respectă și acordă spațiu personal partenerului!
Învață să respecți spațiul personal al partenerului tău pentru că fiecare are dreptul la intimitate și independență. Înțelegând acest aspect vei reduce gelozia și vei întări legătura voastră.

Gelozia poate fi depășită prin cunoaștere și auto-cunoaștere, comunicare și încredere reciprocă. Poți scăpa de toate certurile pe tema asta. 

Hai la webinarul meu gratuit fix pe tema asta! Click aici!

Cart Overview