Programează-te!
Coperta cărții „Iubita mea, hai să fim liberi! (sexual)”

Cea mai curajoasă carte despre sex și relații scrisă de un român!

Comandă acum cartea:
StylishedBooks
Emag
Elefant.ro
Libris.ro
Carturesti.ro
Comandă acum cu autograf și transport inclus
Bogdan Petre
Semnătura Bogdan Petre

AUTOR ȘI ANTREPRENOR DE SUCCES, CONSILIER PENTRU DEZVOLTARE PERSONALĂ, TRAINER

Bogdan Petre

Absolvent de Filosofie și Științe politice, Bogdan Petre, este un antreprenor de succes, proprietarul mai multor afaceri din domeniul erotic, sub marca  Attraction Club.

Beneficiind de o vastă experiență în relații, și-a făcut din propria experiență un experiment forjat la maximum și, combinându-l cu numeroase observații, interviuri, analize, cărți și studii, a conturat rețete de succes dovedit pentru o viață (de cuplu) mai bună.

Scrisă sub forma unei lungi scrisori a lui către ea, Iubita mea, hai sa fim liberi! (sexual), reprezintă momentul în care bărbatul matur modern alege să nu-și (mai) înșele partenera, ci s-o facă să înțeleagă că cel mai bine pentru amândoi este să meargă înainte împreună, sinceri unul cu celălalt. O scrisoare pe tema unora dintre cele mai profunde și complexe sentimente umane: procesul de a te îndrăgosti, iubirea și sexul.

O poveste captivantă de iubire și frământări, un mesaj sau un manual accesibil atât cuplurilor deja formate care vor să ajungă de la monogamie la non-monogamie, cât și bărbaților sau femeilor care vor forma cupluri. O carte care face cititorul mai inteligent și mai tolerant, relațiile, mai îndelungate, familiile cu copii, mai fericite, iar divorțurile, mai puține.

De un curaj și o franchețe șocante, care scot la iveală adevăruri dure despre noi înșine, pe care niciun psiholog nu ar avea curajul să le gândească sau să le spună, cartea provoacă femeia modernă la o luptă cu ea însăși, pentru a alege, împreună cu partenerul ei – mai deschis ca niciodată, în ciuda parcurgerii unor etape zbuciumate și greu de digerat – cea mai rezistentă și mai fericită formă de relație de cuplu pe termen lung.

Citat Bogdan Petre din cartea „Iubita mea hai sa fim liberi! (sexual)”

Citat Bogdan Petre din cartea „Iubita mea hai sa fim liberi! (sexual)”

Citat Bogdan Petre din cartea „Iubita mea hai sa fim liberi! (sexual)”

Citat Bogdan Petre din cartea „Iubita mea hai sa fim liberi! (sexual)”

Capitole din carte

Uite ce gândesc eu despre relațiile deschise
Hai să ne înfruntăm adevărurile sincer și deschis, față în față
Monogamia este, aproape întotdeauna, o iluzie

Gelozia nu este pentru noi

Mă va preocupa mai mult orgasmul tău și împlinirea ta erotică!

La un moment dat am putea merge într-un club de swingers

Cei care au citit…

Valentina, 33

Niciodata nu m-am simtit mai femeie, mai erotica ca acum! Cartea asta, fara sa folosesc cuvinte mari, este ca o biblie a sexualitatii noastre, fara sa contina nimic din Kamasutra! O calatorie a placerilor in doi, care odata parcursa, te face sa te lepezi de toate inhibitiile cumulate in timp, capatate aiurea din frustrarile sociale!

Elena, 49

Eu si sotul meu eram intr-o inertie totatala Scurtez povestea! A  citit romanul si sotul meu! Nu mi-a spus, dar sunt convinsa ca a avut aceleasi revelatii! In afara de inertie, nu mai aveam niciun motiv sa dim impreuna. Despre asta este cartea asta!

George Breazu, 46

Am salvat o groaza de bani pe care, de altfel, i-as fi dat pe sedintele de terapie in cuplu, citind aceasta carte. (…) Practic, fiecare pagina pare scrisa pentru mine si sotia mea.

Termene și condiții, Politica de confidențialitate și Politica GDPR ale ofertei speciale „Cum să gestionezi gelozia în swing”

Oferta speciala „Cum să gestionezi gelozia în swing” este adresată exclusiv clienților care au urmărit webinarul dedicat „Cum să gestionezi gelozia în swing” și constă în următorul pachet special format din:
1) O intrare de cuplu la cel mai cunoscut club de swing din București și din țară, Attraction Club, situat în strada Agricultori nr. 16, sector 2, București, având site-ul web club.attractionclub.ro, valabil pentru orice zi de vineri, până la 25 august 2023, inclusiv. Pentru a beneficia de această ofertă va trebui să se facă dovada plății ofertei la intrare sau comunicarea odată cu efectuarea rezervării acestui fapt, telefonic sau prin WhatsApp la numărul dedicat 0731.578.887. Prin cuplu se înțelege prezența unui bărbat și a unei femei – oferta nefiind valabilă decât în această formulă;
2) Câte o băutură la alegere de fiecare, pentru cuplul de la pct. 1, orice băutură din meniu, mai puțin vin și șampanie, odată cu intrarea în Club în baza ofertei de la pct. 1;
3) 1 lună Premium pe Attraction Club Online, având adresa web www.attractionclub.ro. Pentru aceasta, se va specifica la asistența siteului, info@attractionclub.ro sau la numărul de telefon dedicat telefonic sau pe WhatsApp, 0757.952.474, numele de utilizator până la data de 31 august 2023.

Prețul ofertei este de 130 lei, valoarea maximă a pachetului fiind în mod normal de 370 lei.
Oferta este furnizată de către IDEALLAB SRL, CUI 47966593, J40/6821/2023, cu sediul în Strada Agricultori nr. 16, sector 2, București, prin intermediul site-ului www.haisafimliberi.ro. Factura se emite clienților, pe baza datelor lăsate în formularul de comandă, pe email, în termen de maxim 5 zile lucrătoare de la achiziția online. Oferta este limitată la un număr maxim de 4 achiziții per cuplu.

Toate datele lăsate de cumpărători vor fi folosite strict în sensul necesar beneficierii de oferta achiziționată. Aceste date pot fi oricând șterse definitiv, în urma unei solicitări la adresa bogdan.petre@haisafimliberi.ro.

Livrarea comenzilor este potrivit descrierii detaliate a ofertei la latitudinea cumpărătorului.

Anularea comenzilor se face în conformitate cu prevederile legii.

Cart Overview